De 7 Små

Familjedaghem

Sidan är under uppbyggnad

I leken sker lärandet så låt oss leka in kunskapen

Om mig

Jag heter Lena Savastano och finns på Skälby i Västerås. Jag är en 54- årig gift kvinna med två vuxna barn. Jag har arbetat med familjedaghem i över 10 år nu och trivs alldeles utmärkt med barnen och deras föräldrar.

Det känns harmoniskt att arbeta i min hemmamiljö, som är ett stort hus med tillhörande stor tomt. Jag brinner verkligen för dessa barn som kommer min egen familj väldigt nära. Barnen hos mig är allt från 1-6 år. Vi använder oss av vardagspedagogik så oftast är barnen inte ens medveten om att dem får en massa kunskap.Försöker därför få in både siffror och bokstäver men även hänsyn, respekt för andra och deras saker, omsorg om naturen, bordsskick och allt möjligt som barnen behöver veta.

Vad som också är viktigt för mig är att vi äter bra, frukt och grönsaker naturligtvis, klyschigt kan tyckas, men jag har varit intresserad av kost hela mitt vuxna liv så detta ligger mig också varmt om hjärtat, därför äter vi hemlagad mat, svensk husmanskost men även husmanskost inspirerat från Italien.

Plats:

Knivgatan 7

724 76 Västerås

Öppetider:

Mån - Fre: ca: 7.00-17.00

Lör: Stängt

Sön: Stängt